Trainingsinformatie
WAT LEER IK?
Als vervolg op de e-learning voedselveiligheid 1 gaat voedselveiligheid 2 in op de specifieke processen die gevolgd dienen te worden om de voedselveiligheid tijdens bereiding, presentatie en verkoop te garanderen. Je leert o.a. waar je op moet letten wanneer je voedsel in ontvangst neemt, hoe temperatuurmeting moet verrichten ter controle en hoe voedsel op een verantwoorde manier moet worden bereidt, verwerkt en opgeslagen.
Je sluit de module af met een toets, waar je het certificaat 'Specifieke processen Voedselveiligheid' kunt behalen.
Je kunt de training in ongeveer een uur doorlopen. Na afloop ben je perfect voorbereid op de toets waarmee je de e-learning afrondt. Na afloop van de toets ontvang je bij voldoende resultaat het certificaat.
Deze training wordt je gratis aangeboden door BOVAG Tankstations en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. Plaats de training in de winkelwagen. Tijdens het afronden van je bestelling kun je de e-learning aan de juiste medewerker toewijzen.
OMSCHRIJVING TRAINING
In de training 'E-learning Voedselveiligheid 2' worden de volgende onderwerpen behandeld:
- Gevaren, risico's en kritieke punten
- Specifieke processen
- Opslag
- Bereiding en temperatuur
- Controles
Direct na het boeken kun je met de training starten via ‘Mijn Pitspro’. Je kunt de e-learning 90 dagen gebruiken.
Kenmerken
Beoordelingen
Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}
Ervaringen
-
{{ review.GeneralRemark }}
{{ review.FirstName || 'Anoniem' }} op {{ review.CreatedAt | date }}
{{ review.Feedback }}
Voor deze training zijn nog geen beoordelingen